Informatii

Alege compania de inchirieri auto potrivita pentru tine

Acest serviciu de rentacar este unul destul de vechi atat in Romania cat si peste hotare si multi oameni deja l-au folosit. Dar exista si multe persoane care nu au folosit acest serviciu si nu stiu care sunt procedurile pentru a alege o firma de inchirieri masini.

In primul rand acest serviciu inseamna un parc auto cu o gama de masini diversificata. Aceste masini sunt puse la dispozitia clientilor pentru a fi inchiriate sub un contract de inchiriere. Clientul va platii o suma de bani pe perioada de timp cat utilizeaza masina. Pentru a inchiria o masina clientul trebuie sa indeplineasca anumite conditii cum ar fii: trebuie sa aiba permis de conducere mai vechi de 1 an,trebuie sa aibe minim 21 ani. Un alt aspect este ca atunci cand masina este pusa la dispozitia clientului aceasta este cu rezervorul plin si cu documentele si echipamentele complete. Evident atunci cand va fi predata masina va trebuii sa indeplineasca aceste conditii. De asemenea la inceputul contractului se stabileste o data, ora si locatia unde va trebuii sa fie predata masina. Daca cumva clientul nu va putea returna masina in timpul stabilit acesta este nevoit sa anunte firma de inchirieri auto. De asemenea sunt impuse si anumite conditii de utilizare a autovehiculului. Masina nu trebuie condusa in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor, nu este permis transportul de persoane sau obiecte care depaseste greutatea si standardele scrise in cartea de inmatriculare a masinii si u este agreata nici tractarea sau impingerea de vehicule sau al altor obiecte cu autovehiculele inchiriate.

Trebuie sa mai amintim ca pierderea sau deteriorarea documentelor, cheilor sau echipamentelor masinii atrage dupa sine plata unor taxe la returnarea masinii. Orice amenzi sau sanctiuni vor fi platite de catre clientul care a inchiriat masina.

Tine-ti cont de aceste aspecte atunci cand apelati la serviciile de inchirieri auto Bucuresti si veti putea evita orice neplaceri pe perioada inchirierii unei masini.

Lasa un comentariu